ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Κομματικό στέλεχος ο κ. Κικίλιας και όχι Υπουργός Υγείας

Νομαρχιακή Επιτροπή νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου

kinimaallagis12@gmail.com        Facebook.com/kinimaallagis12      twitter.com/kinimaallagis12

- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Κομματικό στέλεχος ο κ. Κικίλιας και όχι Υπουργός Υγείας

- Αδιανόητο και όμως αληθινό. Υπουργός Υγείας επισκέπτεται το νησί της Ρόδου και αρνείται να επισκεφτεί το Νοσοκομείο! Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» που εξυπηρετεί τους 150.000 κατοίκους του νησιού, τους κατοίκους των γύρω νησιών και τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες καλείται να καλύψει και τις έκτακτες ανάγκες άλλων τόσων ανθρώπων, επισκέπτες του νησιού μας, είναι άνευ σημασίας για τον Υπουργό της Ν.Δ. Ένα νοσοκομείο που έχει αφεθεί την τύχη του, αντιμετωπίζει πλειάδα προβλημάτων, οι εργαζόμενοι κάνουν συνεχώς εκκλήσεις βοήθειας και ένα χρόνο τώρα σηκώνει και το βάρος της πανδημίας, αγνοείται επιδεικτικά από τον ανεκδιήγητο Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Ένας εν ενεργεία Υπουργός Υγείας θα ξεκίναγε την περιοδεία από το Νοσοκομείο, ειδικά όταν αυτό αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Ολόκληρα τμήματα κλινικών κλείνουν (συγχωνεύονται), ειδικότητες συνεχίζουν να λείπουν, το προσωπικό αδυνατεί αντικειμενικά να ανταπεξέλθει και η διαδικασία εμβολιασμού έχει αφεθεί στον «εθελοντισμό» των πραγματικών ηρώων της εποχής μας.

Αποτυχημένη η διαδικασία εμβολιασμών στο νησί μας και όσο και αν προσπαθούν να το προσάψουν στον κόσμο, η αλήθεια κρύβεται στην προχειρότητα της κυβέρνησης και των «υποσχέσεων της»  που την κρατούν δέσμια συμφερόντων.

Ο Υπουργός όμως, όπως φαίνεται, ήρθε σε κομματική αποστολή. Να επισκεφτεί το έκτακτο εμβολιαστικό κέντρο (που για επικοινωνιακούς λόγους τα ονομάζουν «mega»), αδιαφορώντας για το Νοσοκομείο, που θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο της εμβολιαστικής διαδικασίας. Ο Υπουργός δεν είπε λέξη για την καθυστέρηση των εμβολιασμών στο νησί μας, που ξεκίνησε ουσιαστικά μετά την έναρξη της τουριστικής περιόδου και είναι προφανές ότι θα φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα μετά το τέλος της. Ο κ. Κικίλιας ήρθε μόνο για να διαφημίσει την τοπική εξουσία που πρόσκειται στο κόμμα του και να δώσει «πάσα» για την έναρξη νέας διαδικασίας κατανομής διαφημιστικών πακέτων. Η διατήρηση της ανίερης σχέσης κυβέρνησης και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κικίλιας δεν ήρθε να διαφημίσει την εντατικοποίηση των εμβολιασμών, αλλά την ίδια τη διαφήμιση. Αυτό είναι το «μυστικό» που όμως από καιρό έχει γίνει αντιληπτό από όλους μας. Υπηρεσία στο κόμμα του ήρθε να προσφέρει ο κ. Κικίλιας και όχι στο Υπουργείο που ηγείται.

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

νοτίου συγκροτήματος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...