Και 700 απολύσεις από τα δημοτικά ραδιόφωνα

Κλείδωσε η λίστα με τις 2.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του 2013 - Δημοτικά ραδιόφωνα, αμυντικές βιομηχανίες και επίορκοι
Δεν τη γλιτώνουν ούτε τα δημοτικά ραδιόφωνα. Ο κύβος της εξυγίανσης ερρίφθη και οι 2.000 που πρέπει να φύγουν μέχρι το τέλος του 2013 θα προκύψουν από:

- 700 απολύσεις από τα δημοτικά ραδιόφωνα
- 1.000 απολύσεις υπαλλήλων στην αμυντική βιομηχανία
- 300 επίορκοι φεύγουν από το Δημόσιο ως τα τέλη του χρόνου

Στη «λύση» της αμυντικής βιομηχανίας, με αναδιάρθρωση εν λειτουργία προσανατολίζεται το υπουργείο Εσωτερικών σε ό,τι αφορά στα δημοτικά ραδιόφωνα τα οποία θα αποτελέσουν την επόμενη μεγάλη δεξαμενή απολύσεων.

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες θα βρεθούν στο στόχαστρο για απόλυση 700 διοικητικοί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι που εργάζονται στη δημοτική ραδιοφωνία με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι πληροφορίες που επικαλείται σήμερα το «Έθνος» λένε ότι η αναδιάρθρωση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

Οι εργαζόμενοι που υπηρετούν στα ραδιόφωνα με μόνιμη σχέση εργασίας και έχουν μεταταχθεί εκεί από άλλες θέσεις των δήμων θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας.

Οι 700 εργαζόμενοι θα έρθουν να προστεθούν στους περίπου 1.000 που θα βρεθούν εκτός δημοσίου από την αμυντική βιομηχανία, και μαζί με έναν αριθμό 250 ως 300 επίορκων των οποίων οι υποθέσεις θα έχουν κλείσει μέχρι το τέλος του έτους θα συμπληρώσουν των αριθμό των απολύσεων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2013.

proto thema

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...