Ιωάννης Παππάς από Κάσο: «Η θυσία των προγόνων μας μένει άσβεστη στην μνήμη και την καρδιά μας»

Ιωάννης Παππάς από Κάσο: «Η θυσία των προγόνων μας μένει άσβεστη στην μνήμη και την καρδιά μας»

- Στην Ηρωική Νήσο Κάσο παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κάσου.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον ηρωισμό των κατοίκων της Κάσου αλλά και όλων των νησιωτών, τονίζοντας πως σε όλα τα καλέσματα της Πατρίδας δήλωναν το παρών και αντιμετώπιζαν κάθε εχθρό με θάρρος και ανδρεία.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη δημοσίευση που έκανε με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Παρευρέθηκα στην Ηρωική Νήσο Κάσο, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές και τις σημερινές εκδηλώσεις, για την επέτειο μνήμης του Ολοκαυτώματος.

 

Θυμόμαστε και τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για να είναι η Πατρίδα και τα νησιά μας ελεύθερα. Όσους έκαναν πράξη το «γαίαν και ύδωρ ου δίδομεν», αντιστάθηκαν στη βαρβαρότητα του Ολοκαυτώματος και έδωσαν και την ίδια τους τη ζωή για τον τόπο μας.

 

Αυτόν τον μοναδικό τόπο, με τους τόσο περήφανους και ηρωικούς κατοίκους, που σε όλα τα καλέσματα της Πατρίδας δήλωναν βροντερά το παρών και αντιμετώπιζαν κάθε εχθρό με θάρρος και ανδρεία.

 

Η θυσία των προγόνων μας μένει ασβέστη στη μνήμη και την καρδιά μας. Είναι φάρος φωτεινός για τη ζωή μας και το μέλλον μας.

 

Δεν τους ξεχνάμε.»

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...