Θετικό το αποτέλεσμα της ροδίτικης αντιπροσωπείας στην Αθήνα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
verenaΘετικό ήταν το αποτέλεσμα της μετάβασης στην Αθήνα αντιπροσωπείας του νησιού της Ρόδου για τη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τον «ξαφνικό θάνατο» περίπου 30 δημοτικών οργανισμών και επιχειρήσεων όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η ΔΕΥΑΡ και η ΔΕΣ ΡΟΔΑ.
Συγκεκριμένα τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν διαδοχικά με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Λ. Γρηγοράκο και με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκη. Στη συνάντηση ήταν παρόντες βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο δήμαρχος Ρόδου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και εκπρόσωποι των εργαζομένων μέσω των σωματείων τους.
Και οι δύο υπουργοί έδωσαν στους παριστάμενους κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις ότι δεν υφίσταται θέμα κλεισίματος των δύο επιχειρήσεων του Δήμου Ρόδου, της ΔΕΥΑΡ και της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, ενώ ο κ. Γρηγοράκος εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση για το θέμα.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στ. Κουσουρνάς είχε επαφές με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) σχετικά με το θέμα της Ροδιακής Ἐπαυλης, ενώ αργά το μεσημέρι θα είχε επαφές και με παράγοντες του Υπουργείου Οικονομίας για το ίδιο θέμα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...