Θερμή υποδοχή στους Τούρκους ποδηλάτες στο δημαρχείο της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Είκοσι ποδηλάτες από τα Μούγλα της Τουρκίας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο στο πλαίσιο των επισκέψεών τους σε περιοχές της Ελλάδος με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών.

Πρόκειται για ένα κλαμπ ποδηλατών που αποτελείται από άνδρες και γυναίκες οι οποίοι με τα ποδήλατά τους επισκέπτονται συχνά τη Μυτιλήνη, την Κω, αλλά και τη Θεσσαλονίκη παλαιότερα. Γνωρίζουν τον τόπο και το λαό και επιδιώκουν την περαιτέρω τουριστική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Τους ποδηλάτες καλωσόρισε στη Ρόδο ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Παύλος Τσίπρας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Μπούκλας οι οποίοι υπογράμμισαν ότι οι Τούρκοι τουρίστες είναι πάντα καλοδεχούμενοι στο νησί μας γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την αύξηση των αριθμών στην προσέλευσή τους τα τελευταία χρόνια.

Οι ποδηλάτες διανυκτερεύουν στο «Έλαφος και Ελαφίνα» και περιηγούνται την ημέρα σε όλες τις πλευρές του νησιού όπου η βόλτα με το ποδήλατο αποτελεί απόλαυση.

”Περιμένουμε κάτι ανάλογο να γίνει και από τις ποδηλάτες της Ρόδου” τόνισαν με έμφαση συμπληρώνοντας ότι περιμένουν να τους υποδεχτούν στα Μο

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...