Η πρώτη προεκλογική σύμπραξη των δημοτικών εκλογών του 2014 στη Χάλκη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από Συναντήσεις και συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Δήμαρχο Χάλκης κύριο Μιχαήλ Πατρό, και τον φερόμενο ως υποψήφιο Δήμαρχο, κύριο, Μιχάλη Σταματιάδη.  Αφού εξετάστηκε η μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής αρχής,  τέθηκε προς συζήτηση   το αναπτυξιακό πρόγραμμα του νησιού μας για την επόμενη δεκαετία.
Απεφασίσθη από κοινού ότι στις μικρές κοινωνίες δεν είναι καλό να χωρίζονται οι άνθρωποι, όλοι παλεύουμε και προσπαθούμε για το κοινό καλό του νησιού μας και των κατοίκων του.
Ο κύριος Μιχάλης Σταματιάδης δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου του 2014.    Ο ίδιος και η παράταξη του, συμπράττουν και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τους, την παράταξη ΧΑΛΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, του νυν Δήμαρχου κυρίου Μιχαήλ Πατρού, για την ανάπτυξη του νησιού και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του.
Ο κύριος Σταματιάδης, δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2019.
Ο Δήμαρχος Χάλκης τον ευχαρίστησε θερμά για την στήριξη του, ανέφερε ότι, ¨μας χωρίζουν λίγα, μας ενώνουν πολλά, ενώνοντας τις δυνάμεις όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για το νησί μας¨. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...