Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων αντίθετη με την πιθανή υποψηφιότητα Μπάιλα στο συνδυασμό Χατζημάρκου

Όπως έχει γράψει εδώ και μία περίπου εβδομάδα το cyclades24, πιθανό πρόσωπο το οποίο θα κληθεί να αναλάβει τη θέση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στο συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, είναι ο π. νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας.

Το γεγονός ότι ο κ. Χατζημάρκος προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο και στις εκλογές του 2010, ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, η πιθανολογούμενη επιλογή Μπάιλα είναι εύλογο να προκαλεί ποικίλες αντιδ ράσεις, παρότι ο εν δυνάμει υποψήφιος περιφερειάρχης δεν είναι βέβαιο αν θα πάρει ή όχι επίσημη στήριξη από κάποιο κόμμα.

Μία από τις ισχυρές αντιδράσεις προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων. Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μιλτιάδης Πελοποννήσιος και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Φίλιππος Φόρτωμας κατέθεσαν εγγράφως στην 3η Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ  και στα αρμόδια όργανα την αντίθεση των ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ του νομού με μία τέτοια πιθανή υποψηφιότητα τονίζοντας πως «με φθαρμένα υλικά τύπου Μπάιλα δεν χτίζεται η Νέα Ελλάδα και πως δεν γίνεται να τορπιλίζεται η δυναμική μιας υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Ν.Αιγαίου με «Μπάιλες» κάθε είδους και μικροπολιτικά προσωπικά συμφέροντα κάποιων».
cyklades24

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...