Η Λέρος άγγιξε ποσοστό 60% στους εμβολιασμούς

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
- Ο Δήμαρχος Λέρου ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες της Λέρου ότι το ποσοστό των εμβολιασθέντων συμπολιτών μας ανέρχεται στο 60%, γεγονός που σημαίνει ότι συνολικά η Λέρος, εν μέσω τουριστικής περιόδου, τα πάει περίφημα και σε αυτόν τον τομέα.
Εντός των επόμενων ημερών, η πλατφόρμα του Δήμου Λέρου πρόκειται να επαναλειτουργήσει, αφού βεβαίως ανοίξουν οι εμβολιαστικές γραμμές στο νοσοκομείο της Λέρου με εμβόλια Johnson & Johnson, προκειμένου να τονωθεί ακόμα πιο πολύ η εμβολιαστική κίνηση.
Για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος του νησιού κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους πολίτες για την συλλογική υπευθυνότητα που επέδειξαν αναφορικά με την πανδημία, ενώ παράλληλα ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχουν στους πολίτες, ειδικά κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών και όχι μόνο.
Τέλος, όσον αφορά τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τους εμβολιασμούς της β΄ δόσης, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να καλείτε στο Εμβολιαστικό Κέντρο Λέρου (τηλ.2247024267) προκειμένου να ενημερωθείτε για το ραντεβού σας.
Η αρμοδιότητα του Δήμου αφορά μόνο τον προγραμματισμό ραντεβού για την α’ δόση, η β΄ δόση είναι αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...