Η ηθοποιός Ευαγγελία Βαλσαμά σήμερα ως «Κλυταιμνήστρα» στην Κάρπαθο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα:«Η ηθοποιός Ευαγγελία Βαλσαμά  σήμερα ως «Κλυταιμνήστρα» στην Κάρπαθο!»     
-Τον μονόλογο της Christine Bruckner « Κλυταιμνήστρα: Είσαι ευτυχισμένος τώρα νεκρέ, Αγαμέμνων;» θα παρουσιάσει σήμερα 17/07/2014  στις 21: 00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Πηγαδίων η Θεατρική Ομάδα ΤΕΧΝΗ της Πάτμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καρπαθίων Δρώμενα 2014» του Καρπαθιακού Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Παιδείας(Κ. Ο. Π. Α. Π. ).
Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ηθοποιό  Ευαγγελία Βαλσαμά την οποία αγαπήσαμε μέσα  από επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ όπως « Μυρτώ»(1990), « Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», «Λάμψη» « Στην κόψη του ξυραφιού» και « Κόκκινο Δωμάτιο» υπό την σκηνοθετική επιμέλεια  της  Barbara Hoffman και Till Sterzenbach.
Να σημειωθεί ότι η εταιρία Τ Ε Χ Ν Η, είναι μια Μη-Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρία με έδρα την Πάτμο. Δημιουργήθηκε στο Παρίσι το 1995 σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Νόμους. Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα το 1997 με κύριο σκοπό να προάγει την τέχνη του θεάτρου.
Το 1994 η Barbara Hoffman εγκαταστάθηκε στην Πάτμο, ένα νησί που γνώριζε εδώ και 40 χρόνια, όπου σαν επαγγελματίας ηθοποιός έδειξε στα παιδιά ένα καινούργιο τρόπο να παίζουν θέατρο.
Από το 2003, συνεργάζεται με τον Till Sterzenbach με τον οποίο υπήρξαν συμφοιτητές της διάσημης θεατρικής σχολής " Otto Falckenberg Schule ".
Ηθοποιοί και σκηνοθέτες και οι δύο με σημαντική πορεία στο χώρο για πάνω από 3 δεκαετίες, παρουσιάζουν κάθε χρόνο θεατρικές παραγωγές με Πάτμιους ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και συνεργάτες από πολλές διαφορετικές πόλεις και χώρες.


                                                           Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...