Η δικηγόρος της ΔΕΗ κάλεσε τους 6 ενεργούς πολίτες να ζητήσουν συγνώμη και να μην ξαναδιαμαρτυρηθούν!! Συνεχίζεται η δίκη στις 13 Δεκεμβρίου..

Συνεχίζεται στις 13 Δεκεμβρίου η δίκη με κατηγορούμενους 6 ενεργούς πολίτες για την διαμαρτυρία τους κατά της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Σορωνής...Το τέταρτο επεισόδιο λες και είναι η Λάμψη του Φώσκολου...Όπως καταγγέλλει στο facebook η Ευαγγελία Παναή η δικηγόρος της ΔΕΗ χθες ζήτησε απο τους 6 πολίτες να ζητήσουν συγνώμη και να δηλώσουν οτι δεν θα ξαναδιαμαρτυρηθούν!!!!!
Η Ευαγγελία γράφει:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,
-ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΔΙΕΜΗΝΥΘΗ" ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ :
-"ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ (!!! ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!), ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ (!!! ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!), ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ (!!! ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!), ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΔΕΗ, ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ (!!! ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!) "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ : ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ !!!!
-ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ : ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ, ΑΛΛΑ, ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ, ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!!
-ΗΛΠΙΖΑΝ, ΟΤΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΛΙΔΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, (ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ , ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΑΡΠΑΞΕ ΦΩΤΙΑ Η ΔΕΗ (!!!!!), ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!!), ΗΛΠΙΖΑΝ ΟΤΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !!!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ :
- "ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ" !!!

- ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 9:00, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ "ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ" ΗΜΩΝ ΤΩΝ 6 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ :
ΠΑΝΑΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΠΑΝΑΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΝΕΤΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΛΩΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ !!!

- ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ :
" ΜΗΝ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ, ΜΗΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!!...."

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...