Εφθασε στη Ρόδο η ιερή εικόνα της Παναγίας Σπηλιανής

Εφθασε πριν απο λίγο στη Ρόδο η ιερή εικόνα της Παναγίας Σπηλιανής και η υποδοχή ήταν η δέουσα. Η εικόνα θα μείνει μέχρι και τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού οπότε και θα αναχωρήσει για τη Νίσυρο. Στην υποδοχή παραβρέθηκαν οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη καθώς και ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Το πρόγραμμα σύμφωνα με την ιερά Μητρόπολη Ρόδου

 

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ώρα 6.30 μ.μ. Υποδοχή στο Μανδράκι (πλησίον Λιμεναρχείου Ρόδου)-Ιερά Πομπή προς τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ώρα 7.00 μ.μ. Δέηση και στη συνέχεια ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού. Ο Ι. Ναός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι αργά.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

 

Ώρα 7.00 π.μ. Ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ώρα 5.00 μ.μ. Ο Εσπερινός και η Παράκληση της Παναγίας. Ο Ι. Ναός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι αργά.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ώρα 7.00 π.μ. Ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη μνήμη πάντων των εν Ρόδω διαλαμψάντων Αγίων και θα τελεσθεί επίσημο μνημόσυνο των αοιδίμων Μητροπολιτών Ρόδου, των Δωρητών των Ευαγών Ιδρυμάτων της Εκκλησίας, των Διδασκάλων και Ευεργετών της Παιδείας, ως και πάντων των Ευεργετών της Εκκλησίας.

Ώρα 5.00 μ.μ. Ο Κατανυκτικός Εσπερινός. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Σταύρο Κοφινά με θέμα: «Ησθένησε η ψυχή μου Χριστέ, σώσον με! Ιατρεύοντας τον τραυματισμένο μας εαυτό». Ο Ι. Ναός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι αργά.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ώρα 2.00 μ.μ. Αναχώρηση ιεράς Εικόνος από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για το λιμάνι.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...