Ευχαριστήριο απο τον ναυτικό Όμιλο Σύμης

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΣΥΜΗ 27/11/2013




Ο Ναυτικός Όμιλος Σύμης επανιδρύθηκε το Μάιο του 2013 με σκοπό την εκμάθηση κολύμβησης, κωπηλασίας, ιστιοπλοΐας και ναυαγοσωστικής. Το καλοκαίρι που μας πέρασε με τη βοήθεια της δασκάλας κολύμβησης Σαχίνη Ματίνας πραγματοποιήθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία, στην Αγία Ειρήνη στο Νημπορειό μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά ηλικίας από 4 – 13 χρονών. Τα μαθήματα διήρκησαν δύο (2) μήνες. Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να έχουμε λίστα αναμονής.
Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία αφού η δασκάλα κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των περισσότερων παιδιών αμείωτο μέχρι και το τελευταίο μάθημα. Στη λήξη των μαθημάτων τα παιδιά έκαναν επίδειξη των δυνατοτήτων τους και με μία μικρή γιορτή έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτή η προσπάθεια δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν υπήρχε η βοήθεια κάποιων σημαντικών ανθρώπων. Αρχικά ευχαριστούμε το Γρύλλη Νικήτα και το Σύκαλλο Κων/νο για την ιδέα που είχαν να επανιδρυθεί εκ νέου ο Ν.Ο.Σ. και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ευχαριστούμε επίσης:
-    Τη δασκάλα μας, Σαχίνη Ματίνα που τρεις φορές την εβδομάδα ερχόταν από τη Ρόδο για να κάνει τα μαθήματα κολύμβησης.
-    Τον Ανδρέα Αρβανίτη για την δωρεάν τοποθέτηση των σχοινιών – οδηγών μέσα στη θάλασσα, καθώς και την άμεση αφαίρεση τους μετά το πέρας των μαθημάτων.
-    Τον ιδιοκτήτη του τρένου, κύριο Σαβιού που μετέφερε τα παιδιά και τους γονείς δωρεάν στο Νημπορειό. Επίσης το οδηγό Δερμιτζάκη Φίλλιπο και τη συνοδηγό Βαλάντου Ηράκλη για την υπομονή τους.
-    Τον κύριο Γιώργο Σπανό και την εταιρεία DodecanisosSeaways για την δωρεάν μεταφορά της δασκάλας από Ρόδο - Σύμη και Σύμη - Ρόδο τρεις (3) φορές την εβδομάδα.
-    Τον κύριο Χατζηπέτρο Ιωάννη (του Νικόλα) για την αγορά υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στην τοποθέτηση των θαλάσσιων οδηγών.
-    Τη δικηγόρο Αντωνιάδη Ελένη για τις αφιλοκερδείς υπηρεσίες της, για την έκδοση του καταστατικού του ομίλου.
-    Τον Παπαδόπουλο Γιάννη, τον Αντώνη Τερεζάκη και τον Κώστα Σύκαλλο για την αγορά υλικών για την πραγματοποίηση της γιορτής.
-    Τον Δήμο Σύμης και το Υπολιμεναρχείο Σύμης.
-    Το ξενοδοχείο Opera House για τη δωρεάν διαμονή της δασκάλας μας για δύο μέρες.
-    Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.


Με εκτίμηση

Ναυτικός Όμιλος Σύμης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...