Ευχές του δημάρχου Ρόδου για το Πάσχα

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-Έφτασε και φέτος η στιγμή που θα ακούσουμε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα που γνώρισε η ανθρωπότητα, το «Χριστός Ανέστη».
Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της εκκλησίας μας, έρχεται φέτος σε μια περίοδο που κύριο γνώρισμά της είναι η αβεβαιότητα, η σμφιθυμία, η ισορροπία ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απογοήτευση. Από τη μία η κρίση, που συνεχίζει να ρίχνει τη σκιά της όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής, και από την άλλη η μεγάλη στιγμή για τη δημοκρατία, η στιγμή της κάλπης, τουλάχιστον όσον αφορά την Αυτοδιοίκηση, αλλά και την εκπροσώπησή μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μέσα στην κρισιμότητα των ημερών αυτών, το μήνυμα της Ανάστασης αποκτά και ένα συμβολικό νόημα που θα έπρεπε να μας εμπνέει όλους και να γίνει οδηγός στη σκέψη και τη ζωή μας.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους και όλες Καλό Πάσχα. Είθε το φως της Ανάστασης να λάμψει και για τη χώρα μας, για όλους τους ανθρώπους, για κάθε συνάνθρωπό μας που υποφέρει. Είθε η ελπίδα και η αγάπη να μπουν σε κάθε καρδιά και να στεριώσουν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...