"Επαναφορά  των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας: Η δίκαιη  διεκδικηση και...το ψήφισμα που" άφησε" στα συρτάρια της η Περιφερειακή Αρχή Νοτιου Αιγαίου"

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-" ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Ρόδος 18.2.21
- "Επαναφορά  των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας:
Η δίκαιη  διεκδικηση και...το ψήφισμα που" άφησε" στα συρτάρια της η Περιφερειακή Αρχή Νοτιου Αιγαίου"

- Με αφορμή την κινητικότητα που εμφανίζεται -ευτυχώς και ορθά- και πάλι και αφορά το δίκαιο αίτημα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών στα νησιά μας  καλούμε τους φορείς των νησιών μας να ενεργοποιηθούν και να συστρατευθούν σε αυτή την  προσπάθεια.
Η ελληνική κυβέρνηση  που αντιμετωπίζει πολλά  ζητήματα και  δημιουργεί -κυρίως - η πανδημία του covid/19, καλείται να εξετάσει το αίτημα μας και να αποκαταστήσει την αδικία που διέπραξαν στους  Αιγαιοπελαγίτες  οι προκάτοχοί της (παρα τις  υποσχέσεις για το αντίθετο του κυρίου Τσίπρα ).

Η επιστροφή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ θα ανακουφίσει  τα μέγιστα τον επιχειρηματικό κοσμο και το σύνολο της κοινωνίας μας  και θα αποτελέσει  σημαντική αναπτυξιακή δράση .

Σε αυτή τη δίκαιη κοινωνική διεκδίκηση οφείλουν  να συμμετάσχουν οργανωμένα και μεθοδικά και  όλοι οι αυτοδιοικητικοί φορείς των νησιών μας, ακόμα και αυτοί που παθητικά δέχτηκαν την άδικη ενέργεια που διέπραξε η κυβέρνηση Τσίπρα στο πρόσφατο παρελθον!

Με ενότητα να προχωρήσουμε και να μην βιώσουμε το "θάψιμο" ψηφισμάτων σε συρτάρια της Περιφέρειας όπως έπραξε η Περιφερειακή Αρχή Νοτιου Αιγαίου του κ.Χατζημαρκου !
Αναφερομαστε σε ψήφισμα διεκδικήσης για την επαναφορά  των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.στα νησιά μας που κατέθεσε η παράταξη μας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτιου Αιγαίου στις 30.11.20 και εγκρίθηκε με   μεγάλη μειοψηφία από τα μέλη του.Στόχο είχε να φτάσει στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα εν όψη και της έγκρισης του  Προϋπολογισμού του 2021 από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σε γραπτό ερώτημα μας  για την" τύχη" του, η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ.Χατζημαρκου δεν μας απάντησε... Μάλλον το..." κατέθεσε" στα συρτάρια της Π.Ν.Α.!  
Αυτή η απαξιωτική και αλαζονική   της στάση τελικά έχει τελικό  αποδέκτη  όχι εμάς, αλλά  την τοπική μας κοινωνία που αγωνιά για το μέλλον  και αγωνίζεται να σταθεί όρθια!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-Περιφερειακος  Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου/Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...