Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον Αρχηγό του ΓΕΣ.

Τον Αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, συνοδευόμενο από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Πανιτσίδη Ευστάθιο και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ υποστράτηγο κ. Δημήτριο Ρέσκο, δέχθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στην έως τώρα αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τις Ένοπλες Δυνάμεις και εξέφρασε τη βούληση του η συνεργασία αυτή να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια στη νήσο Στρογγύλη (αφαλάτωση και φωτοβολταϊκά), τα οποία ολοκληρώνονται ήδη, αφού η Επιτροπή παραλαβής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μεταβαίνει άμεσα στο Καστελόριζο για την παραλαβή τους.

Επίσης ο αρχηγός Γ.Ε.Σ διαβεβαίωσε τον παριστάμενο στη συνάντηση αναπληρωτή δήμαρχο Καστελορίζου κ . Γεώργιο Αχλαδιώτη για την διάθεση οπλίτη φαρμακοποιού για την λειτουργία του φαρμακείου στο Καστελόριζο.

Ο Αντιστράτηγος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία και με δήλωση του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρθηκε ειδικά στα νησιά της παραμεθορίου και έδωσε την διαβεβαίωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αφοσιωμένες στο καθήκον τους και διατηρούν σε ύψιστο βαθμό την ετοιμότητα και το ηθικό τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...