Ενθουσιασμένα τα παιδιά της Ρόδου από το «Planetbook»

δελτίο τύπου
Όσοι γονείς και παιδιά βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο του στίβου στο γήπεδο Καλλιπάτειρα απόλαυσαν ένα εποικοδομητικό απόγευμα, αφού είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο υπαίθριο επιτραπέζιο παιχνίδι για το περιβάλλον «Planetbook», που βρέθηκε στη Ρόδο μετά από πρόσκληση του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Ρόδου.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες (τη γη, τον αέρα, το νερό, τον ήλιο) και απάντησαν σε 700 ερωτήσεις γνώσεων που αφορούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας. Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς που παρακολούθησαν το παιχνίδι ευαισθητοποιήθηκαν και ενημερώθηκαν  για την ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στο περιβάλλον. Στο τέλος μοιράστηκαν στους νικητές επιτραπέζια παιχνίδια.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Διακοσταματίου Σάββας ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους γονείς και τα παιδιά, καθώς και το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων), το οποίο παρουσίασε το παιχνίδι. Προτάθηκε το παίξιμο του επιτραπέζιου παιχνιδιού, με τη μορφή μικρού τουρνουά, στα σχολεία του νησιού το προσεχές διάστημα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...