Ενημέρωση απο τον Γιώργο Τριάντο για το τι συμβαίνει στην Α Χειρουργική του Νοσοκομείου Ρόδου με τον κορονοιό

Μετά την ανακοίνωση απο το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρόδου ο διευθυντής Α Χειρουργικής Γιώργος Τριάντος ενημερώνει για το τι ισχύει στην κλινική του μέσα απο τη σελίδα του στο facebook: Για την αποκατάση της πραγματικότητας και την έγκυρη ενημέρωση μετά από δημοσιεύματα, εκ μέρους της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Ρόδου, σας ενημερώνουμε οτι μετά από έλεγχο βρέθηκε νοσηλευτής θετικός στον COVID19. Επακολούθησε έλεγχος σε όλο το νοσηλευτικό, ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό. Ανιχνεύθηκε μια νοσηλεύτρια θετική. Επακολούθησε έλεγχος rapid test και μοριακού ελέγχου για δεύτερη φορά σε όλο το προσωπικό, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Για λόγους προληπτικούς και αποφυγής συνωστισμού αναβλήθηκαν όλα τα χειρουργεία της κλινικής μέχρι την Κυριακή 29/11/2020.

Την επόμενη Πέμπτη θα υποβληθεί εκ νέου σε μοριακό τεστ όλο το προσωπικό της κλινικής. Στην κλινική φιλοξενούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Οι θετικοί νοσηλευτές βρίσκονται σε απομόνωση στην οικία τους. από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης και είναι ασυμπτωματικοί.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...