Ε.Κ.Ρ: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη 16/7 - Είμαστε άνθρωποι και δεν θα γίνουμε αριθμοί!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Τρίτη 16/7/2013 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ. στην Πλατεία Δημαρχείου.

Συνεδρίασε την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Κ.Ρ. και αποφάσισε : Να συμμετέχει το ΕΚΡ στην 24ωρη Γενική Απεργία, που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. – ΑΔΕΔΥ την Τρίτη, 16/07/2013, αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Οι νέες κυβερνητικές πολιτικές στα εργασιακά, στις διαθεσιμότητες και εν τέλει στις απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και έχει φθάσει στο 33% και στους νέους στο 60%, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, η ανεργία των οικοδόμων με την κατάρρευση της οικοδομής, η κατάργηση του επιδόματος ανεργίας, οι συνθήκες ζούγκλας που επικρατούν στα ξενοδοχεία και σε όλες τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. Ας καταλάβουν επιτέλους Κυβέρνηση και Τρόικα ότι οι εργαζόμενοι «Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί»

Η Εκτελεστική Επιτροπή καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπαχολούμενους, τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος :

1) Στην 24ωρη Γενική Απεργία , την Τρίτη 16/7/2013 και στην απεργιακή συγκέντρωση, στην Πλατεία Δημαρχείου, ώρα 11πμ.

2) Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις που οργανώνουν οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Α Ρόδου - με τη στήριξη του Ε.Κ.Ρ-, την Παρασκευή, 12/7/2013, ώρα 7μμ, έξω από το κτίριο της Ε.Ρ.Α. Θα πραγματοποιηθεί και μουσική συναυλία με ντόπιους καλλιτέχνες.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...