Δύο νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Γ. Υψηλάντη, ο Νίκος Μαυροματάκος και η Νεκταρία Κασιώτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Νίκος Μαυρομματάκος, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές, στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

-Γεννημένος στην Αθήνα το 1966, κατάγεται από την Λειβαδιά του νομού Βοιωτίας. Στη Ρόδο ζει και εργάζεται από το 1991 και ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών και αγροτικών προϊόντων, καθώς και με αγροτικές και κηποτεχνικές μελέτες.

Είναι Γεωπόνος, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Δωδεκανήσου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιαλυσού.

Η ενασχόλησή του με την πολιτική ξεκινά από τα φοιτητικά χρόνια, εντασσόμενος στις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και των κινημάτων της.

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Ρόδου. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012.

Ενεργός πολίτης, με αξιακές αναφορές στη κοινωνική Αριστερά, μέλος των ζωντανών κινημάτων και πρωτοβουλιών της πόλης μας.

Με όραμα του τον κοινωνικό μετασχηματισμό και την παραγωγή πολιτισμού, έχει ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη ιδιαίτερα του πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Ο Νίκος Μαυρομματάκος, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους, στον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Νεκταρία Κασιώτη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Η Νεκταρία Κασιώτη, είναι γεννημένη στη Ρόδο το 1962 και είναι κόρη της Θεοδώρας και του Μηνά Κασιώτη, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, επί δημαρχίας Γιώργου Γιαννόπουλου.

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Διαμάντη, Αντιπρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου και μητέρα δύο κοριτσιών.

Είναι καθηγήτρια πιάνου και δίδαξε, στο Ελληνικό Ωδείο κατά τα έτη 1991-1998. Επιπλέον διετέλεσε Διευθύντρια του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες στη Ρόδο από το 1998 έως το 2008 και είναι Διευθύντρια του Μουσικού Τμήματος του Κολλεγίου Ρόδου από το 2007.

Είναι ιδρύτρια και Διευθύντρια του Ωδείου Δωδεκανήσου από το 2010.

Επιπλέον είναι εμπνεύστρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Τέχνης Ρόδου, Τακτικό μέλος επιτροπών σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μουσικής και Πτυχιακών/Διπλωματικών Εξετάσεων σε ωδεία ανά την Ελλάδα και μέλος του Συλλόγου "Δωδεκανησιακή Μέλισσα".

Η Νεκταρία Κασιώτη, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να την τιμήσουν με την ψήφο τους, στον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...