Δωρεάν πατάτες σε πολύτεκνους και αναξιοπαθούντες της Ρόδου

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί χθες, τα σακιά με τις φρέσκες πατάτες Παραδεισίου ήταν στιβαγμένα, στην είσοδο της Λαικής του Αι Δημήτρη, επι της Ρόδου-Καλλιθέας και περίμεναν τους «δικαιούχους», πολύτεκνες και άπορες οικογένειες της Ρόδου…Να πάρουν δωρεάν αρκετά κιλά για το οικογενειακό τους τραπέζι, αυτούς τους δύσκολους –οικονομικά καιρούς, μια προσφορά του γνωστού Ροδίτη παραγωγού πατάτας, Κώστα Μπλόντζου ο οποίος και στο πρόσφατο παρελθόν είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση.
Γύρω στις 10 το πρωί η «Γνώμη» βρέθηκε εκεί για το ρεπορτάζ…Ο Κώστας Μπλόντος με το επιτελείο του αλλά και με τον πρόεδρο των Πολυτέκνων Ρόδου, υποδεχόταν τους πολύτεκνους και τους άπορους που διάλεγαν οι ίδιοι τις πατάτες που θα έπαιρναν. «Σε μία ώρα, από τις 9 μέχρι τις 10 έφυγε ένας τόνος  πατάτας δωρεάν σε 100 περίπου οικογένειες. Σήμερα θα μοιράσουμε 2 τόνους  πατάτας προσφορά σε αυτούς που δύσκολα τα βγάζουν περά» μας λέει ο κ. Μπλόντζος  και δεν κρύβει την ικανοποίηση του που μπορεί και βοηθά συνανθρώπους του.
Υπήρχε όμως και πολύ καλή προσφορά για τους υπόλοιπους. Εικοσιπέντε κιλά λαχταριστής πατάτας Παραδεισίου με τιμή 10 ευρώ! Και εδώ ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του αφού η τιμή ήταν ιδιαίτερα δελεαστική.
Την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία εκτός του παραγωγού Κώστα Μπλόντζου, στήριξε και ο Μίλτος Τσιριγωτάκης. Μάλιστα είχαν ενημερώσει σχετικά και τον Εισαγγελέα πρωτοδικών Κωνσταντίνο Μπούτσικο.
efimerida gnomi

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...