Διαδοχικές συσκέψεις του Ιωάννη Παππά, για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα

Διαδοχικές συσκέψεις του Ιωάννη Παππά, για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα.

-Διαδοχικές συσκέψεις πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, για ζητήματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, με τον όποιον έθιξαν τα θέματα της ακτοπλοΐας στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα στο οποίο θα υπάρξει τοποθέτηση του Blue Star Chios στην γραμμή της Κασοκαρπαθίας αλλά και για το γρήγορο πλοίο από τη Σητεία.

Ο κ. Παππάς, ζήτησε από τον Υπουργό, την επίσπευση των διαδικασιών, έτσι ώστε τα πλοία να τοποθετηθούν το συντομότερο δυνατό, για την εξυπηρέτηση των νησιωτών και των επισκεπτών.

Επίσης, ο Βουλευτής πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος/ Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη.

Ο κ. Παππάς ζήτησε από τον Αρχηγό του Λ.Σ την ενίσχυση των Λιμεναρχείων της Δωδεκανήσου με ανθρώπινο δυναμικό και την παραμονή του ΠΑΘ στη Ρόδο, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε με τη σειρά του και ο κύριος Αρχηγός.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη. Στη συνάντηση έγινε κοινώς αποδεκτή η διαπίστωση, ότι στα νησιά μας πλέον η λειτουργία των ΚΥΤ προχωράει ομαλά και δίχως προβλήματα, καθώς με τις ενέργειες του Υπουργείου η άναρχη κατάσταση της περιόδου 2015-2019 έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ο κ. Παππάς έθεσε στον υπουργό το ζήτημα της έλλειψης σε εργάτες γης καθώς επίσης και σε  προσωπικό στις ξενοδοχειακές μονάδες την τουριστική περίοδο και συζητήθηκαν ενδεχόμενες λύσεις και νομοθετικές παρεμβάσεις.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Εμπλεκομένων Φορέων, κ. Ευάγγελο Κωνσταντίνου, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη, με τους οποίους συζητήθηκαν ζητήματα συντονισμού και προγραμματισμού για θέματα που εκκρεμούν και αφορούν τα Δωδεκάνησα και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...