Δημήτρης Γρηγοριάδης: Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και τα δίκτυα ενεργών πολιτών

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και τα δίκτυα ενεργών πολιτών
Μετά  την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα ήθελα  να κάνω την παρακάτω δήλωση:  
Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι με στήριξαν με τη ψήφο τους αλλά και την εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη. Παρά το μέτριο για την παράταξή μας  αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά τιμητικό να είσαι δεύτερος σ’ αυτήν με ένα μεγάλο αριθμό ψήφων.  Είναι όμως ακόμα πιο  σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και σε θεωρούν άξιο να τους εκπροσωπήσεις.   
Άσχετα όμως με το ποιοι τελικά θα εκλεγούν  στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η παράταξη Νησιωτική Ανατροπή αποφάσισε να δουλέψει συλλογικά και συνεργατικά για να έχει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι σταθερές μας θέσεις για τη αειφορική πρόοδο  στα νησιά μας και την ευημερία του συνόλου των νησιωτών θα είναι οδηγός μας  την επόμενη πενταετία.
Όμως  για μας δεν είναι αρκετό να είμαστε  απλά  παρόντες στα πολιτικά όργανα της αυτοδιοίκησης.  Όπως όλα τα χρόνια που γνωριζόμαστε, μέσα από δίκτυα ενεργών πολιτών θα προσπαθήσουμε να προάγουμε τις προσπάθειες της κοινωνίας για ένα καλύτερο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, θα είμαστε εκεί όταν απειλείται το περιβάλλον, τα δημόσια αγαθά  και η κοινωνική συνοχή στον τόπο μας. Γιατί δεν αυταπατόμαστε. Χωρίς την ενεργή και συνεχή συμμετοχή και δράση των πολιτών κανένα θεσμικό όργανο δεν μπορεί  να τα καταφέρει.

Δημήτρης Γρηγοριάδης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...