Δημήτρης Γάκης : ΟΙ Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν την ειρήνη στο Αιγαίο - Τιμή να σφίγγεις το χέρι του Βασίλη Μανουρά

Δημήτρης Γάκης : ΟΙ Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν την ειρήνη στο Αιγαίο.

- Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στην 95 ΑΔΤΕ παραβρέθηκε χθες ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης θέλοντας να δείξει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα στελέχη της που «φυλάττουν Θερμοπύλες» και δίνουν την δυνατότητα στους κατοίκους απερίσπαστοι να αφιερώνονται στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα τους.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη τον αποχωρούντα υποστράτηγο Δημήτρη Βακεντή που μετατίθεται στη θέση του επιτελάρχη στην ΑΣΔΥΣ και του ευχήθηκε λέγοντας: 

« Όταν το ευχαριστώ βγαίνει μέσα από την καρδιά μας, όπως τώρα κύριε υποστράτηγε, αποκτάει πολύ μεγαλύτερη αξία. Σας εύχομαι να είναι ίδια και καλύτερη η συνέχεια και η προσφορά σας στην πατρίδα και στη νέα σας θέση. Ιστορικά αποδεικνύεται ότι η Δωδεκάνησος είναι ένα πολύ καλό σχολείο για την επόμενη διαδρομή.». 

Στον νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά ανέφερε:

«Κύριε Διοικητή, σας καλωσορίζουμε στα Δωδεκάνησα με ανοιχτή καρδιά. Θα έχετε την πλήρη στήριξη όλων μας, και την δική μου προσωπικά, στο δύσκολο έργο σας προκειμένου η περιοχή μας να παραμείνει “απόρθητο φρούριο”. Το όνομα σας και η μέχρι τώρα σταδιοδρομία σας εγγυάται για αυτό».

Ο κ. Δημήτρης Γάκης  δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την συνάντηση που είχε, στο περιθώριο της τελετής, με τον πατέρα του νέου Διοικητή 95 ΑΔΤΕΑ, αντιστράτηγο ε.α Βασίλη Μανουρά που το 1974, κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, απέτρεψε, το αεροδρόμιο της Λευκωσίας να περάσει σε εχθρικά χέρια.

Είναι μεγάλη τιμή και χρέος ταυτόχρονα να σφίγγεις το χέρι ενός ήρωα, ενός από τους “τελευταίους μπαρουτοκαπνισμένους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού” όπως τον χαρακτήρισε ο απερχόμενος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ.

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...