Δεν πήρε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο Κατσιματίδης

Δεν πήρε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο Κατσιματίδης

Απέτυχε να κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης ο ομογενής Γιάννης Κατσιματίδης.

Ο 65χρονος Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχασε από τον Τζο Λότα, πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Μεταφορών της Νέας Υόρκης στις χθεσινές προκριματικές εκλογές., καθώς συγκέντρωσε 40,60% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων έναντι του 52,70% που πήρε ο αντίπαλός του.

Το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος κέρδισε ο 52χρονος Μπιλ Ντιμπλάσιο με 40,20%, ο οποίος κατέχει τη θέση του Συνήγορου του Πολίτη στη Νέα Υόρκη.

Στο μεταξύ, τις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού κόμματος στην περιοχή Αστόρια του Κουίνς για το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης κέρδισε ο Ελληνοαμερικανός, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος για τη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου. Αν εκλεγεί θα είναι ο πρώτος ομογενής που θα γίνει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της αμερικανικής μεγαλούπολης.

O Κωνσταντινίδης κατάγεται από το χωριό Ασγάτα της Κύπρου και είναι απόφοιτος του Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κολεγίου Κουίνς της Νέας Υόρκης. www.matrix24.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...