Δήμαρχος Ρόδου: «Η Ρόδος ξεκινά το καλοκαίρι για όλη την Ελλάδα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 

«Η Ρόδος ξεκινά το καλοκαίρι για όλη την Ελλάδα»

 

Η Ρόδος μας γι’ άλλη μια φορά είναι στην κορυφή, πρώτη και καλύτερη. Σήμερα, πρώτη φορά τόσο νωρίς, ανοίγει η τουριστική σεζόν στη Ρόδο με τις πτήσεις τσάρτερ από τη Μ. Βρετανία. Η Ρόδος ξεκινά το καλοκαίρι για όλη την Ελλάδα.

Υποδεχόμαστε με ζεστασιά και χαμόγελο  τους φίλους επισκέπτες που μας τιμούν με την επιλογή τους, βάζοντας τις βάσεις νέων ρεκόρ για τον τουρισμό μας, δραστηριότητα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δίνει το καθημερινό ψωμί στη συντριπτική πλειοψηφία του ροδιακού λαού.

Ταυτόχρονα, η Ρόδος  κάνει το πατριωτικό καθήκον της. Σε μια δύσκολη στιγμή,  ενδυναμώνει την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια όλου του κόσμου και συνεισφέρει σε μια ακόμη χρονιά επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού που η πατρίδα μας την έχει απόλυτη ανάγκη.

Ο Δήμος Ρόδου είναι στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του ροδιακού τουρισμού, με πρόσημο βιωσιμότητας και με οφέλη για όλους.

Ο Δήμος Ρόδου πιο ισχυρός και πιο αντιπροσωπευτικός από ποτέ,  αξιόπιστος συνομιλητής τόσο της Πολιτείας όσο και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εγχώριας και διεθνούς, διαχειρίζεται με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις του σήμερα, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα το Αύριο. Εξαντλώντας κάθε δυνατότητα των θεσμικών αρμοδιοτήτων μας, φέρνουμε στη Ρόδο μας χειροπιαστά, μετρήσιμα αποτελέσματα και είμαστε αληθινά περήφανοι γι’ αυτά. 

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Καλή σεζόν. Καλές δουλειές σε όλες και όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...