Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την διάλυση του Νοσοκομείου Ρόδου: Σταμάτησαν τα τακτικά χειρουργεία , υπολειτουργεί το Ακτινολογικό, δραματική η κατασταση στο Νοσοκομείο Ρόδου– «Έως εδώ» κύριε Μητσοτάκη

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη  για την διάλυση του Νοσοκομείου Ρόδου: Σταμάτησαν τα τακτικά χειρουργεία , υπολειτουργεί το Ακτινολογικό, δραματική η κατασταση στο Νοσοκομείο Ρόδου– «Έως εδώ» κύριε Μητσοτάκη. 

 

Στο Νοσοκομείο της Ρόδου , για οακόμη μια φορά, λειτουργούν τα χειρουργεία μόνο για επείγοντα περιστατικά, τα τακτικά παραπέμπονται στο μέλλον. Ο λόγος γνωστός ,η διάλυση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που αποδεικνύεται περίτρανα και στο νοσοκομείο της Ρόδου. Άνθρωποι πήγαν  για να εγχειριστούν, ορισμένοι ήρθαν από άλλα νησιά και βρήκαν κλειστά τα χειρουργεία γιατί οι δυο αναισθησιολόγοι που έχουν απομείνει, βρίσκονται στα όρια της εξόντωσης.  Η απέχθεια της σημερινής κυβέρνηση για οτιδήποτε δημόσιο ακόμη και αν αφορά την υγεία των Ελλήνων πολιτών είναι  περισσότερο εμφανής από ποτέ.

 Ανάλογη εικόνα εμφανίζει και το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Ρόδου που λειτουργεί με το 50% του απαραίτητου προσωπικού. Αποτέλεσμα, πολλά περιστατικά να μεταφέρονται σε ιδιωτικά ιατρικά κέντρα και ο διακαής πόθος του Κ. Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας να γίνεται πραγματικότητα.

ΟΙ Έλληνες πολίτες, οι νησιώτες εν προκειμένω  θα έπρεπε να είχαν αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης και όχι να αναγκάζονται να βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, αν έχουν, για να βρουν την υγειά τους. Αν δεν έχουν, αφήνονται στη μοίρα τους και ότι ήθελε προκύψει.

Αλήθεια θα απολογηθεί  για τη διάλυση του ΕΣΥ στο νησιωτικό χώρο ο κ. Μητσοτάκης την ερχόμενη Παρασκευή που θα μιλήσει στη Ρόδο; Ακούσαμε ότι θα πάει και στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Να πάει να κάτι τι, να πει νέα ψέματα και να δώσει φρούδες υποσχέσεις στους εργαζόμενους και στους ασθενείς που ζουν καθημερινά το δράμα του ΕΣΥ, ; 

ή θα πάει να εκμεταλλευτεί πολιτικά το κύρος του αείμνηστου Καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού;

Να είναι σίγουρος ότι το «έως εδώ» θα γίνει απόφαση του λαού και θα του δείξει το δρόμο της εξόδου το βράδυ της 21ης Μαΐου. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει και θα φέρει Δικαιοσύνη Παντού!


Δημήτρης Γάκης 

Υπ βουλευτής Δωδεκανήσου

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...