Γιώργος Υψηλάντης: Ανατρέπουμε το παλιό, χτίζουμε το καινούργιο!

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου όπου πριν απο λίγο έκανε την πρώτη του δημόσια εμγάνιση μπροστά στους πολίτες της Ρόδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Υψηλάντης. Ήταν εκεί οι Γιώργος Γιαννόπουλος, Σάββας Καραγιάννης, Μάνος Κόκκινος, Δημήτρης Γάκης, Μπενέτος Σπύρου, Φώτης κωστόπουλος, Γιώργος Κασσάρας, Μιχάλης Κάρρας, Ιάκωβος Γρύλλης, Μπάμπης Ευθυμιάδης, Νεκτάριος Σαντορινιός, Γιάννης Καλαποδάκης, Νίκος Νικόλάου, Βενετία Χιωτάκη και μια παρουσία που συγκίνησε όλους, της Κική τσακίρη στο καρότσι της...Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος θα είναι υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό του. Χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την παράταξη του κ. υψηλάντη που ε΄χει το όνομα Ρόδος, Πορεία Ανατροπής, απο τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μαυροματάκος, απο την ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Καλαποδάκηε και απο την Κοινωνική Συμφωνία ο Γιώργος Κασσάρας. Χαιρέτισαν επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και οι τέως δήμαρχοι Γιαννόπουλος και Κόκκινος ενώ ο Σάββας Καραγιάννης προλόγισε τον κ. Υψηλάντη. Στην αρχή της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου ανέφερε: "Ροδίτες και Ροδίτισσες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλες και φίλοι της παράταξης μας,
το μήνυμα απόψε είστε εσείς.
Το μήνυμα από την καρδιά της πόλης, σαν αστραπή θα φτάσει και θα φωτίσει κάθε γωνιά του νησιού μας. Κι είναι μήνυμα βροντερό.
Εσείς είστε η απάντηση.
Σ΄όλους εκείνους που πριν μας δουν, πριν μας ακούσουν, πριν μας ζυγίσουν, πριν μας μετρήσουν, έσπευσαν να ψιθυρίσουν ότι είμαστε μικροί! Το μπόι του καθενός μας όμως, το ορίζει ο λαός. Κι ο λαός απόψε είναι εδώ"!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...