Γιώργος Τόππος μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Ως νέα γενιά, στεκόμαστε κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ

Ως νέα γενιά, στεκόμαστε κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ.

- Η ίδια νέα γενιά που ο Μητσοτάκης και οι ακόλουθοι του έχουν στοχοποιήσει με βρώμικο τρόπο από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης τους, έχει αποδείξει στην κυβέρνηση πως δεν σιωπά και δεν μένει αμέτοχη απέναντι σε όλα όσα αμφισβητούν την αξιοπρέπεια της! Χαρακτηριστικό παράδειγμα και διάψευση της κυβερνητικής προπαγάνδας, την οποία στηρίζουν «επάξια» τα συστημικά ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, συνιστά μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Prorata.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, φαίνεται πως το 82% των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου ενδιαφέρεται για την πολιτική. Ένα ποσοστό που γίνεται «γροθιά» στο βολικό κυβερνητικό αφήγημα, που μονάχα να χάσει έχει από μια δραστήρια και μαχητική νέα γενιά που το απορρίπτει.

 

 

Δεν μιλάμε, λοιπόν, για μια νεολαία αμέτοχη! Μιλάμε για μια νεολαία που δηλώνει παρούσα στην πολιτική αλλαγή που ζητά ο τόπος μας. Μια πολιτική αλλαγή που θα απαλλάξει την χώρα από έναν πρωθυπουργό - «σαμποτέρ» των προοπτικών μας για ζωή με δικαιώματα. Από μια κυβέρνηση του «δεν ξέρω - δεν απαντώ», που λουσμένη στην ανευθυνότητα της παίζει με την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη μας.

 

Η επιτελική κυβέρνηση του πελατειακού σκοπού, ήρθε για να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό του κεφαλαίου, καταπιέζοντας τους πολλούς για να βολεύονται οι λίγοι δικοί της.

 

Οι νέοι άνθρωποι έχουμε βαθιά ριζωμένη μέσα μας την ανάγκη για ανατροπή από κάθε αδικία. Από την Παιδεία μέχρι την εργασία, από τα κοινωνικά δικαιώματα μέχρι την πρόσβαση μας στην υγεία και τον πολιτισμό.

 

Εμείς, το 82% θα γίνουμε ο εφιάλτης τους. Μέχρι την αλλαγή!

 

Γιώργος Τόππος  μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...