Γιάννης Παππάς: Ικανοποιήθηκε το αίτημα των αλιέων στη διαχείριση της πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας

Γιάννης Παππάς: Ικανοποιήθηκε το αίτημα των αλιέων στη διαχείριση της πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας

Έπειτα από την χθεσινή ψήφιση της τροπολογίας που αφορά τους αλιείς μας , στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Ενιαίο ρυθμιστικό πλαίσιο για την Οργάνωση και λειτουργία του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού- ΔΗΜΗΤΡΑ, σύσταση και λειτουργία Φορέα Διαχείρισης Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της  Αγροτικής ανάπτυξης», ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, εξέφρασε την ικανοποίηση του και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Με την ψήφιση αυτής της τροπολογίας δικαιώθηκε ο κοινός μας αγώνας με τον Σύλλογο μεγάλων πελαγικών ψαριών Καλύμνου. Συγκεκριμένα, η ψήφιση του άρθρου 2 της τροπολογίας, δίνει τη δυνατότητα στους αλιείς κατόπιν αίτησης , να ανασκευάζουν τα σκάφη τους, με νόμιμο πλέον τρόπο. Συγκεκριμένα δίνεται η δυνατότητα να αυξάνουν τη χωρητικότητα αλλά και την ισχύ των κινητήρων τους στο πλαίσιο διαχείρισης της πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφικών, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη αλλά και όσους συνέβαλαν για την επίτευξη αυτού του δίκαιου αιτήματος.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...