Βράβευση Βρετανίδας για την μεγάλη αγάπη της στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στην κυρία Patricia Hall από τη Μεγάλη Βρετανία ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή της στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών της. Η κυρία Hall ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο την 1η Οκτωβρίου 1978 και από τότε μέχρι και σήμερα έρχεται στη Ρόδο δύο φορές το χρόνο, κάθε Ιούνιο και κάθε Σεπτέμβριο και διαμένει για δύο εβδομάδες.
Τη χρονιά εκείνη, ο σύζυγός της, κύριος Ray Hall, έχοντας ακούσει για τις ομορφιές του νησιού και τους απλούς και καλοσυνάτους κατοίκους του, αποφάσισε να το επισκεφθεί μαζί με τη σύζυγό του για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή λάτρεψαν τη Ρόδο μαζί και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Στο διάστημα των χρόνων αυτών έκαναν πολλούς φίλους Ροδίτες κυρίως από τη Λάρδο, τον Πυλώνα και τη Λίνδο. Μαγεύτηκαν από τις ομορφιές του τόπου μας, από τον ήλιο και την καλή ενέργεια που το νησί μας εκπέμπει. Λάτρεψαν τη θάλασσα και το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό. Η Ρόδος αποτελούσε και για τον εκλιπόντα σύζυγό της κυρίας Hall τον αγαπημένο του ταξιδιωτικό προορισμό. Και οι δύο φρόντισαν να μάθουν την ελληνική γλώσσα.
Το ζευγάρι για πολλά χρόνια αποτελούσε πρεσβευτές της Ρόδου στη χώρα του. Για χρόνια διαφήμιζαν το νησί μας όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου και θεωρούσαν τη Ρόδο ως το δεύτερο σπίτι τους και την Ελλάδα ως τη δεύτερη πατρίδα τους.
Πλέον η κυρία Ray δε μοιράζεται την αγάπη της αυτή με το σύζυγό της κύριο Ray Hall ο οποίος πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή, συνεχίζει όμως να επισκέπτεται το νησί μας το ίδιο τακτικά για να δει τους αγαπημένους της φίλους ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο νεοεκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Γιάννης Φλεβάρης, γιατί όπως η ίδια λέει, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτό.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...