Βελτίωση στην τροπολογία για το επίδομα των ξενοδοχοϋπαλλήλου - Παρέμβαση του Βασίλη Υψηλάντη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013

 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ  Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ 200 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.
___________________________________________________________

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, μιλώντας απόψε στη Βουλή επί της κατατεθείσης τροπολογίας για το επίδομα ανεργίας, που ο ίδιος συνυπογράφει και κατέθεσε με άλλους συναδέλφους του,  εξήρε το γεγονός ότι με νομοτεχνική βελτίωση  θα δικαιούνται επίδομα ανεργίας και οι οι εποχικά εγαζόμενοι που έχουν πραγματοποιήσει 200 ημέρες εργασίας αντί των 179 και ότι θα εντάσσονται οι δικαιούχοι που η εργασιακή τους σχέση λύθηκε από 31.08.2013 και μετά αντί της 01/09/2013.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε ότι «...η εξέλιξη αυτή είναι γερή απάντηση  στην πολιτική   φαυλότητα της αντιπολίτευσης και όλων και εκείνων που για μικροπολιτική αγνοούν τη σημερινή δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, μηδενίζοντας κάθε θετική προσπάθεια και πρωτοβουλία. «Προσωπικά θα συνεχίσω να μάχομαι για το συμέρον της χώρας και των πολιτών της».
Αργά απόψε αναμένεται να υπερψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία με το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις Θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Άλλες Διατάξεις».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...