Βασίλης Παπανικόλας: Μόνο ειδυλλιακή δεν είναι η εικόνα του νοσοκομείου Ρόδου...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ

- Δικηγόρος

- Πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου

                                                                         

                                                                                                                Ρόδος 26 – 11 - 2020

Διαβάζω για ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπως βέβαια και για την συνεχιζόμενη επί χρόνια παθογένεια της έλλειψης προσωπικού, απαράδεκτη κατά την γνώμη μου για τις κυβερνήσεις και εκείνων που τάχα μας "έβγαλαν από τα μνημόνια" αλλά και της τωρινής που θα μας επέστρεφε στην "κανονικότητα"... Επί των ημερών μου τουλάχιστον είχαμε και πραγματικά μνημόνια και σκληρή απαγόρευση των προσλήψεων από τους δανειστές, η οποία σήμερα έχει χαλαρώσει πολύ και ειδικά για τα Νοσοκομεία (λόγω covid-2) δεν υπάρχει..!!!!!

 

Διαβάζω επίσης τις άκρως αντίθετες δηλώσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου των Εργαζομένων και του Συλλόγου Νοσοκομειακών γιατρών με εκείνες του Διοικητή του Νοσοκομείου... Οι μεν να περιγράφουν μια κατάσταση στα όρια της έκρηξης, ο δε (Διοικητής) μια κατάσταση ειδυλλιακή..!!!

 

Δεν ξέρω ακριβώς μέχρι που φθάνει η αλήθεια ή η υπερβολή της κάθε πλευράς, εκείνο όμως που πρέπει να αποκλείσουμε σίγουρα, είναι η ειδυλλιακή εικόνα....

Στη (σίγουρη) λοιπόν περίπτωση που η εικόνα του Νοσοκομείου της Ρόδου δεν είναι "ειδυλλιακή" τότε φταίει ή η κυβέρνηση για την ελλειπή χρηματοδότηση και τον ανεπαρκή εγκεκριμένο ετήσιο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου ή στην αντίθετη περίπτωση, φταίει η ανεπάρκεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου.... Πάντως, σίγουρα δεν φταίει το ...ΚΚΕ (που ελέγχει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων), όπως άφησε να εννοηθεί ο Διοικητής στην δημόσια απάντηση που έδωσε στις καταγγελίες των εργαζομένων..

 

Ενδοοικογενειακό λοιπόν της Ν.Δ. είναι το ζήτημα, οπότε ας μας πουν εκείνοι ποιός από τους δύο είναι ο φταίχτης!!!!!

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...