Αύριο ανακοινώνονται οι 40 εργαζόμενοι της Τράπεζας Δωδεκανήσου που θα προσληφθούν για την εκκαθάριση της

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ  ΟΙ 40 ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  ΠΟΥ   ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Αύριο ανακοινώνονται τα ονόματα των 40 πρώην εργαζομένων της Τράπεζας Δωδεκανήσου που θα αναλάβουν τη διαδικασία εκκαθάρισης με χρονοορίζοντα από έξι μήνες έως τρία χρόνια .

Οι  επιλεγέντες που θα πληρώνονται από τον εκκαθαριστή  (  οι περισσότεροι προέρχονται από το κατ/μα  της  Ρόδου )  προκρίθηκαν από το σωματείο εργαζομένων της πρώην Συνεταιριστικής,  βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων σύμφωνα με δήλωση του προέδρου Μανωλάκη Αλέξανδρου  στην ΕΡΑ Ρόδου .

''Αυτό όμως δε σημαίνει''  πρόσθεσε ο κ. Μανωλάκης, ''  ότι οι 40 αυτοί υπάλληλοι θα έχουν προτεραιότητα  στη διαδικασία πρόσληψης από την  ALPHA   η  οποία  είναι αυτή που  θα επιλέξει από το σύνολο των 120 αξιολογηθέντων ποιούς τελικά θα απορροφήσει..''

Εντωμεταξύ οι προσωπικές συνεντεύξεις με τους εργαζόμενους  θα ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ήδη η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για τους 60 περίπου.

Μέχρις στιγμής βέβαιο θεωρείται η πρόσληψη δύο εργαζομένων στη Κάσο, από το κατ/μα της Λέρου ,συμπεριλαμβανομένης και της πρώην υπαλλήλου που υπηρετούσε στο υποκατάστημα της  πρώην Τράπεζας  Δωδ/σου, ενώ παραμένουν ενισχυόμενα τα υποκατ/τα σε Τήλο ,Λειψούς.
Αντίθετα αβέβαιη  θεωρείται η πρόσληψη πέντε περίπου εργαζόμενων που βρίσκονται κοντά στο όριο της συνταξιοδότησης (  υπολειπόμενος 1  με  1,5 χρόνος) .

ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...