Αυτός είναι ο στρατιωτικός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στην Κω

Τα στοιχεία του 31χρονου στρατιωτικού που συνελήφθη στις 22 Ιουνίου στην Κω για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καρακωσταντή του Ηλία και της Θεοδώρας, που γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη, είναι ΕΠΟΠ Λοχίας, και κατοικούσε στην Κω.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: α) της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, μέσω του διαδικτύου, με πρόσωπα που δεν συμπλήρωσαν τα 15 έτη, τετελεσμένες και σε απόπειρα και β) της προμήθειας, και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και τη χρήση του διαδικτύου και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15 έτος της ηλικίας τους.

Στη σύλληψη του 31χρονου οδήγησε καταγγελία αλλοδαπής 44 ετών, σύμφωνα την οποία άγνωστος χρήστης του διαδικτύου, συνομιλούσε με την 11χρονη κόρη της, μέσω συγκεκριμένου προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης « Facebook» καθώς και μέσω κινητού τηλεφώνου, προσβάλλοντας με ασελγείς προτάσεις την γενετήσια αξιοπρέπειά της .

Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα, που έγινε στο πλαίσιο της άρσης του απορρήτου, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για προκαταρκτική εξέταση και σε συνεργασία με τις εταιρείες του συγκεκριμένου διαδικτυακού χώρου καθώς των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 31χρονου ημεδαπού.

Ακολούθησε έρευνα χθες πρωινές ώρες στο σπίτι του στην Κω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (2,4) γραμμαρίων περίπου,

-μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων περίπου,

-ένας (1) τρίφτης κάνναβης που έφερε υπολείμματα – ίχνη κάνναβης,

-δυο (2) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ,

-μία (1) συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων ( USB ),

-ένα (1) κινητό τηλέφωνο,

-μια (1) κάρτα SIM η οποία αντιστοιχεί στην επίμαχη τηλεφωνική σύνδεση

-μια (1) κάρτα μνήμης ( micro - SD ).

Από την επιτόπια αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 31χρονου, βρέθηκε αποθηκευμένη γυμνή φωτογραφία ανήλικου κοριτσιού.

Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο 31χρονος από τις αρχές του προηγούμενου έτους, προσέγγισε τουλάχιστον πέντε (5) ανήλικα κορίτσια, μέσω δύο (2) προφίλ που διαχειριζόταν στην παραπάνω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνομιλούσε μαζί τους, απευθύνοντας τους ασελγείς προτάσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τους ζητούσε να συναντηθούν από κοντά.

Πηγή: Αυτός είναι ο στρατιωτικός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στην Κω | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/114278#ixzz2Yfo7hmDe

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...