Αρνητικά στον κορονοιό τα δείγματα από το βιολογικό καθαρισμό της Λέρου

Αρνητική βγήκε για δεύτερη φορά η δειγματοληψία που πραγματοποιήθηκε στις 10-12-2020, από τον βιολογικό καθαρισμό στο Παντέλι.
Ειδικότερα, από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Λέρου, στάλθηκαν δύο δείγματα, ένα από την είσοδο του βιολογικού και ένα από την έξοδο του βιολογικού μετά την χλωρίωση.
Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε αφορά στους πολίτες που διαμένουν στο νησί οι οποίοι είτε είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο αποχέτευσης είτε εισέρχονται στο δίκτυο μέσω των ιδιωτικών λυμματοφόρων.
Στα δείγματα δεν ανιχνεύθηκε ιικό φορτίο(LOQ: 5000
αντίγραφα ιικού RNA/l).
Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την υπεύθυνη μηχανικό της υπηρεσίας Ύδρευσης-Αποχέτευσης κα Άννα Καρπαθίου για το έργο της, καθώς και τους πολίτες για την πιστή εφαρμογή των μέτρων και παρακαλεί θερμά να συνεχίσουμε όλοι μαζί την δύσκολη αλλά επιβεβλημένη προσπάθεια τήρησης των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό για να βγούμε νικητές.
Η πανδημία απέδειξε ότι - μέσω της συνεργασίας, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως - μπορούμε να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας και να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την αποστολή μας.
Δεν εφησυχάζουμε αλλά επαγρυπνούμε για να είμαστε ΟΛΟΙ ασφαλείς!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...