"Αποχαιρετισμός" του Νίκου Κεφαλάκη

Αποχαιρετισμός-Αποχωρώντας από την προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Κρεμαστής που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Ζήσαμε τη γέννηση του Καλλικρατικού Δήμου. Μια κοινότητα με ελλειμματικά μέσα, με λίγα εργαλεία και λιγότερους εργατοϋπαλλήλους, δίχως προϋπολογισμό και στο στόχαστρο όλων για τα χρέη μας.
Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Κοινότητας με το συμβούλιό του είναι εισηγητικό όργανο δίχως εκτελεστικές δυνατότητες, δίχως δυνατότητα εντολής εκτέλεσης εργασιών καθημερινότητας.
Παρόλα αυτά καταφέραμε οι Τοπικοί Σύμβουλοι να συνεννοηθούμε, να άρουμε τους εγωισμούς μας, να γίνουμε φίλοι και παρέα και μαζί αγωνιστήκαμε για την Κρεμαστή μας. Για τη βιβλιοθήκη, για το Κάστρο, για τον Ποταμό, για την Ακτή, για την Έκθεση, για τα σχολεία, για τη Γέφυρα. Ο αγώνας καθημερινός, ακόμα και το κοιμητήριο μας απασχόλησε συχνά έως καθημερινά. Για έργα υποδομής. Είναι γνωστό ότι η μελέτη ενός έργου χρειάζεται τέσσερα χρόνια για να ωριμάσει και τέτοια είναι μερικά για την Κρεμαστή.
Στην καθημερινότητα δίναμε συνεχή αγώνα με αποτελέσματα που μπορεί να κρίνει καλοπροαίρετα ο κάθε κάτοικος. Φυσικά ζητούμενο είναι η βελτίωση του αποτελέσματος με παράλληλη αύξηση εργατών καθημερινότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Συμβούλους από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου παρείχαν. Το Γιάννη Κλαδάκη , το Νίκο Παυλίδη, τον Άγγελο Ανανία και τον Τσαμπίκο Ποδιώτη. Όλοι μαζί κατακτήσαμε την αναγνώριση του Δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά ως του Τοπικού Συμβουλίου υπόδειγμα για όλες τις Κοινότητες. Να άλλος ένας λόγος που οι δύο του Τοπικού Συμβουλίου μας υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές τιμήθηκαν με την εμπιστοσύνη των Κρεμαστενών.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους τούς αντιδήμαρχος Μιχάλη Χριστοδούλου και Παναγιώτη Κυριακούλη, τους δημοτικούς συμβούλους Μάριο Κουκιά, Κατερίνα Κασιώτη, Γιάννη Αφεντούλη.
Τους θεματικούς αντιδήμαρχος που με βοήθησαν, τους προέδρους τωνΚοινοτήτων της Ενότητας Πεταλούδων για τη συνεργασία τους.
Πάνω από όλους εκφράζω την αγάπη μου, την εμπιστοσύνη μου, την εκτίμησή μου στο Δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά.! στον τίμιο και σιωπηρό αγωνιστή της Ρόδου.
Ευχαριστώ για την αφοσίωσή τους τη γραμματέα μου Τσαμπίκα Σταματάκη και Τούλα Καρδούλια. Όλο το προσωπικό των υπηρεσιών που εδρεύουν στην Ενότητα Πεταλούδων της Δ/νσης Πρωτογενή Τομέα και της Δ/νσης Εμπορίου και του ΚΕΠ. Τους υπαλλήλους καθημερινότητας με τον επικεφαλής της Μιχάλη Παναγιά.
Συνεργαστήκαμε με τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και τους βοηθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Η Κρεμαστή είχε αποκτήσει ξανά τη δική της φυσιογνωμία. Στα σχολεία μας προσπαθήσαμε να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους και ευχαριστώ τις διευθύνσεις τους για την αγαστή συνεργασία μας.
Είμαι πολύ συγκινημένος. Το δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Πήρα πολλή εμπειρία. Πολλές χαρές και συγκινήσεις.
 Εύχομαι στο νέο Τοπικό Συμβούλιο καλή επιτυχία! Στον πρόεδρο Τσαμπίκο Ποδιώτη, στον δικό μας Τσαμπίκο καλό κουράγιο! Θητεύσαμε μαζί και ξέρει και μπορεί!
Θα είμαι δίπλα τους όποτε και όταν με χρειαστούν.
Υγεία, ευτυχία σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδιά μας που πέτυχαν να συνεχίσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε όλους η ζωή κρύβει καλές εκπλήξεις.
Σας ευχαριστώ όλους
Νίκος Κεφαλάκης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...