Απάντηση Χατζημάρκου σε Λίτσα Φτακλάκη με στοιχεία για το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΦΤΑΚΛΑΚΗ

Η κα Φτακλάκη εθισμένη στο ψέμα, αποδεικνύει στην πράξη, πως είναι δίκαια αριστούχος  της " Μεγάλης Πολιτικής Σχολής " της θολούρας και της παραπληροφόρησης, που μάλιστα έχει ως Πρύτανη τον μέντορα της ίδιας, κ. Μαχαιρίδη.
Επειδή ο δικός μας χρόνος είναι πολύτιμος, γιατί η επαφή με την κοινωνία είναι πολύ πιο σημαντική από το να καθόμαστε στους υπολογιστές και να κάνουμε ψυχογραφήματα στις πικραμένες,   απερχόμενες και πανικόβλητες εκπροσώπους του χτες, επισυνάπτουμε το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που παρεμπιπτόντως χτίστηκε όταν Περιφερειάρχης ήταν η κα Μάρθα Σημαντώνη και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ο κ. Ηλίας Κωτιάδης και ολοκληρώθηκε επί προεδρείας μου, οπότε και ελέγχθηκε διεξοδικά από τις υπηρεσϊες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Τα ψέματα τελείωσαν. Μετά το οριστικό διαζύγιο της κας Φτακλάκη με την αλήθεια, ακολουθεί το διαζύγιο με τη γλυκιά καρέκλα της εξουσϊας. Θα το συνηθίσει, πολύ λίγο ακόμη θα μας ταλαιπωρεί με την "ποιότητά" της.

Σημείωση: Υπαρχουν και άλλα παραστατικά που απεστειλε η παράταξη Χατζημάρκου για το εν λόγω προγραμμα και είναι στη διαθεση μας

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...