Αντιπλημμυρική προστασία γιοκ! Γράφει ο Μιχάλης Λουλούς


 Αθωράκιστη από αντιπλημμυρική προστασία, με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας όλου του νησιού των τελευταίων δεκαετιών,αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η Ρόδος κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον θλιβερό απολογισμό των νεκρών και των εκατοντάδων συμπολιτών μας που υπέστησαν ανεπανόρθωτες ζημιές στα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους.

Μια μεγάλη κακοκαιρία, ομολογουμένως πολύ πιο σφοδρή απ' αυτές που έχουμε συνηθίσει, ήταν αρκετή για να φανερώσει τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στις υποδομές μας και πιο συγκεκριμένα στην αντιπλημμυρική προστασία του νησιού.

 Δεν είναι ώρα να πολιτικολογούμε, είναι ώρα ευθύνης απέναντι στις ζωές που χάθηκαν, στους συγγενείς αυτών αλλά και στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που έζησαν όλο αυτό το θλιβερό γεγονός. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές των όποιων υποδομών είχαμε ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα, να καταγραφούν οι ζημιές των πληγέντων και να αποζημιωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Υ.Γ. Οι πολίτες κύριοι αρμόδιοι, ευελπιστούν πως το πάθημα θα σας γίνει μάθημα και θα ασχοληθείτε πιο υπεύθυνα με το νησί μας και τα έργα υποδομών ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια φαινόμενα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...