Ανενημέρωτο χαρακτηρίζει τον βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-25/06/2014-<< Επιστολή προς τον Υψηλάντη Β. έστειλε η Διοίκηση>>
Επιστολή έστειλε  η Διοίκηση του σωματείου Ξν/λων Ρόδου στον Βουλευτή Δωδεκανήσου Υψηλάντη Β. με πρόσχημα την χθεσινή παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή  και τη συμμέτοχη του σε συζήτηση για το κλάδο του τουρισμού.
Η επιστολή περιλάμβανε τα παρακάτω:
«Κύριε Βουλευτά,
Παρακολουθώντας σας στην εκπομπή του Κ. Γιώργου Αυτιά  διαπίστωσα ότι για άλλη μία φορά παραμένετε ανενημέρωτος για τα μεγάλα προβλήματα που περιτριγυρίζουν τον κλάδο του τουρισμού. Θα ήθελα λοιπόν να σας πω ότι το πρέπον θα ήταν πριν βγείτε να μιλήσετε σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή,  να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους συνδικαλιστές ώστε να ενημερώνεστε ανάλογα για όλα τα προβλήματα που επικρατούν και αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο κλάδο του τουρισμού.
Παραδειγματιστείτε από συναδέλφους σας Βουλευτές, όπως την Ανεξάρτητη Κ. Μίκη Ιατρική, τον Κ. Κονσόλα της ΝΔ και Κ. Γάκη Βουλευτή του Σύριζα, οι οποίοι ανά διαστήματα ζητούν συναντήσεις με την Διοίκηση του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου  ή του ΕΚΡ για να ενημερωθούν για τις συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά της περιοχής μας.   
Για να πάρετε λοιπόν μια ιδέα και να ενημερωθείτε για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο σας επισυνάπτουμε διάφορα σχετικά έγγραφα που έχουν σταλεί κατά καιρούς τόσο στον Τοπικό τύπο όσο και στην Επιθεώρηση εργασίας Ρόδου και δείχνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Το ορθό βέβαια θα ήταν να κανονίσουμε μια συνάντηση, ώστε να  συζητήσουμε σε βάθος όλα τα προβλήματα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο κλάδο που ούτε λίγα είναι αλλά ούτε ασήμαντα. Το Σωματείο μας είναι πάντα ανοιχτό για κάθε συζήτηση »

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...