Αναβολή μέχρι 31 Ιουλίου για τις υποψηφιότητες στον ενιαίο συνεταιρισμό Μασάρων-Μαλώνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Άκαρπη ήταν  η επαναληπτική γενική συνεύλεση την Κυριακή 13/07/2014 στην Μαλώνα για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τον ενιαίο συνεταιρισμό Μασάρων Μαλώνας.
Το μεταβατικό συμβούλιο έκανε όλες της απαραίτητες εκείνες  ενέργειες  ώστε  ο ενιαίος συνεταιρισμός να βγει πιο δυνατός μέσα από την συνένωση, δυστυχώς οι αγρότες(παραγωγοί) και οι κτηνοτρόφοι των δυο χωριών μας δεν έχουνε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι πλέον να λειτουργεί ένας συνεταιρισμός.
     Αγρότες (παραγωγοί)και κτηνοτρόφοι ενωθείτε και ελάτε να αναλάβετε την τύχη του συνεταιρισμού μας γιατί στο επόμενο διάστημα αν εσείς δεν είστε συνεταιριστές ή δεν ανήκετε σε κάποια ομάδα παραγωγών δεν θα μπορείτε να διαθέσετε το προϊόν σας. Τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και δυστυχώς η ευτυχώς όλοι θα γυρίσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε.
    Το μεταβατικό συμβούλιο στην προσπάθεια του να βρεθούν υποψήφιοι δίνει προθεσμία μέχρι τις 31/7/2014 ώστε να βρεθεί συνδυασμός 8 ατόμων που θα πάρει στα χέρια του τον συνεταιρισμό. Κατόπιν τούτου θα οριστούν εκλογές την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Οι εκλογές θα γίνουν παρουσία δικαστικού λειτουργού και για να έχει κάποιος το δικαίωμα να ψηφήσει θα πρέπει να είναι μέλος και ταμειακά εντάξει προς τον συνεταιρισμό έχοντας φυσικά μαζί του την αστυνομική ταυτότητα.
   Επίσης καλεί τα Τοπικά Συμβούλια Μασάρων Μαλώνας μέσω ανακοινώσεων είτε μέσα από συναντήσεις κατ ιδία στην ανεύρεση μελών  που να θέλουν να αναλάβουν της τύχες του συνεταιρισμού τα επόμενα  4 χρόνια.
   Αν σε περίπτωση δεν υπάρξει ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου τα βιβλία θα κατατεθούν στο πρωτοδικείο.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΑΣΑΡΩΝ ΜΑΛΩΝΑΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...