Αθρόες αφίξεις μεταναστών στη Δωδεκάνησο

Εντοπισμός-Σύλληψη (68) λαθρομεταναστών στην Τήλο-Στις 24-07-2014 απογευματινές ώρες εντοπίστηκαν στην Τήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου και συνελήφθησαν 68 υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εξιχνίαση κλοπής στη Λέρο-Στις 24-07-2014 από το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου κλοπή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας 25χρονης ημεδαπής η οποία σύμφωνα με σχετική καταγγελία στις 14-07-2014 αφαίρεσε χρήματα από κατοικία ηλικιωμένης στη Λέρο.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για στη Λέρο    Στις 24-07-2013 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 20χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε και επέδειξε σε αστυνομικό έλεγχο πλάστη άδεια οδήγησης αυτοκινητου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν ημεδαπό από τον οποίο ο συνεληφθείς προμηθεύτηκε το πλαστό δίπλωμα.
Σύλληψη (8) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο    Στις 24-07-2014 το βράδυ στην Κάλυμνο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων οκτώ υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός και σύλληψη (20) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 25-07-2014 πρωινές ώρες στην Κω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δεκαπέντε υπήκοοι Συρίας και πέντε υπήκοοι Αφγανιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

φωτο απο μετανάστες Τήλου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...