Αίτημα δρομολόγησης HIGHSPEED στην άγονη γραμμή Σητείας-Η.Ν.Κάσου-Καρπάθου-Χάλκης-Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα : Αίτημα δρομολόγησης HIGHSPEED στην άγονη γραμμή Σητείας-Η.Ν.Κάσου-Καρπάθου-Χάλκης-Ρόδου .

- Αίτημα δρομολόγησης του πλοίου HIGHSPEED απέστειλαν οι Δήμαρχοι της Σητείας,  της Ηρωικής Νήσου Κάσου, της Καρπάθου, της Χάλκης και της Ρόδου με κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Πλακιωτάκη κατά την εαρινή και τη θερινή περίοδο.

 

   Το 2020 μέσα  από μια τυχαία  συγκυρία το  HIGHSPEED δρομολογήθηκε για την εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής γραμμής   σε αντικατάσταση του  πλοίου ΠΗΓΑΣΟΣ .  Τα αποτελέσματα  σύνδεσης των νησιών μας με το πλοίο HIGHSPEED έγιναν αμέσως αντιληπτά καθώς παρατηρήθηκε κατακόρυφη  αύξηση της επιβατικής κίνησης με θετική συνέπεια την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στα νησιά μας .

 

  Με στόχο αφενός η  Η.Ν. Κάσος να  λάβει την θέση της στον χάρτη των ήπια αναπτυσσόμενων τουριστικών προορισμών  προσφέροντας   ένα  προσιτό   τουριστικό προϊόν   μπαίνοντας έτσι  σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου και αφετέρου την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού πλέον διεκδικούμε αναβαθμισμένες ακτοπλοϊκές υπηρεσίες  με σύγχρονα πλοία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...