Αίτημα δρομολόγησης HIGHSPEED στην άγονη γραμμή Σητείας-Η.Ν.Κάσου-Καρπάθου-Χάλκης-Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα : Αίτημα δρομολόγησης HIGHSPEED στην άγονη γραμμή Σητείας-Η.Ν.Κάσου-Καρπάθου-Χάλκης-Ρόδου .

- Αίτημα δρομολόγησης του πλοίου HIGHSPEED απέστειλαν οι Δήμαρχοι της Σητείας,  της Ηρωικής Νήσου Κάσου, της Καρπάθου, της Χάλκης και της Ρόδου με κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Πλακιωτάκη κατά την εαρινή και τη θερινή περίοδο.

 

   Το 2020 μέσα  από μια τυχαία  συγκυρία το  HIGHSPEED δρομολογήθηκε για την εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής γραμμής   σε αντικατάσταση του  πλοίου ΠΗΓΑΣΟΣ .  Τα αποτελέσματα  σύνδεσης των νησιών μας με το πλοίο HIGHSPEED έγιναν αμέσως αντιληπτά καθώς παρατηρήθηκε κατακόρυφη  αύξηση της επιβατικής κίνησης με θετική συνέπεια την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στα νησιά μας .

 

  Με στόχο αφενός η  Η.Ν. Κάσος να  λάβει την θέση της στον χάρτη των ήπια αναπτυσσόμενων τουριστικών προορισμών  προσφέροντας   ένα  προσιτό   τουριστικό προϊόν   μπαίνοντας έτσι  σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου και αφετέρου την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού πλέον διεκδικούμε αναβαθμισμένες ακτοπλοϊκές υπηρεσίες  με σύγχρονα πλοία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...