Έξαλλος ο Πάγκαλος στο twitter: Τσογλάνι, τσουλί, τσουτσέκι, τσόκαρο

Με 14 λέξεις που αρχίζουν από «τσο» και 15 που αρχίζουν από «τσι» και αρκετές από αυτές εκλαμβάνονται ως υβριστικές, ο Θεόδωρος Πάγκαλος γράφει ένα μυστηριώδες και σίγουρα οργισμένο tweet.

Αρκετές από αυτές είναι λέξεις που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς στον δημόσιο διάλογο μεταξύ πολιτικών. Το ερώτημα είναι αν τις απευθύνει κάπου ή μάλλον σε κάποιους ο πρώην υπουργός και σε ποιους, μετά τη χθεσινή επεισοδιακή ψηφοφορία στη Βουλή. Ή μήπως δεν έχει σχέση με τα χθεσινά, αναρωτιώνται οι followers.

Tα ερωτηματικά συνεχίζονται καθώς ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκτοξεύει νέο tweet που γράφει:τσιλίκι, τσιγαριλίκι, τσίβλα, τσιγκλάω, τσίκνα, τσικό, τσίλια, τσιλιβήθρα, τσιμένι, τσίμπλα, τσινάρι, τσίπα, τσιράκι, τσίπουρο, τσιπουράς.

Και ενώ η απορία κορυφώνεται, σημειώνει πως ο καθένας μπορεί να προσθέσει ρήματα αν θέλει για να προκύψει μια ωραία διδακτική ιστορία, καθώς και ότι «οι λέξεις από «τσο» και «τσι» είναι από http://www.greek-language.gr που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και υλοποιείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.»

Πλήθος σχολίων από κάτω αναφέρουν μεταξύ άλλων:

αχαχαχαχαχαχαχαχα....όλο τον Μπαμπινιώτη κατέβασε!!!!!Όσο και να χτυπιέσαι @tpangalos, στο δικαστήριο θα θεωρηθείς έχων σώας τας φρένας.τα τσουξες?Αυτοβιογραφικός

Πηγή: iefimerida

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...