«Τι ΔΕΝ θα κάνω, αν εκλεγώ»

«Τι ΔΕΝ θα κάνω, αν εκλεγώ»
-Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες
-Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου κατέρχομαι, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, με το συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

-Σ’ αυτούς τους δύσκολους για την περιφέρεια καιρούς, επιθυμώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε το Νότιο Αιγαίο να μπορεί να διεκδικεί με αξιοπρέπεια τα δικαιώματα αυτού του τόπου. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας στην υποψηφιότητά μου είναι ιδιαιτέρως σημαντική.
Σ’ αυτούς τους δύσκολους για την Περιφέρειά μας καιρούς,
Αν εκλεγώ,
-          Δεν θα παρακολουθώ αμέτοχος κατά τη διάρκεια της θητείας μου το διακοσμητικό ρόλο της περιφερειακής διοίκησης και τη σύγχυση αρμοδιοτήτων με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά θα αγωνιστώ με υπομονή να βγει «Μπροστά» και θα θέσω την ιδιότητά μου ως νομικού στην υπηρεσία της Περιφέρειας.
-          Δεν θα θεωρήσω αυτονόητη ή αρκετή την οικονομική άνοδο του τόπου μας, λόγω της τουριστικής δραστηριότητας, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι η ποσότητα να συμφωνήσει με την ποιότητα των αγαθών και των υπηρεσιών, που επηρεάζουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις μας.
-          Δεν θα δεχθώ την έλλειψη σχεδιασμού, εφαρμογής και ελέγχου ή τη μη απορρόφηση των χρηματοδοτικών εργαλείων στην Περιφέρεια, αλλά θα διεκδικήσω σταθερά τα αναπτυξιακά προγράμματα, που δικαιωματικά μας ανήκουν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου. Για να μπορέσω να διεκδικήσω ένα καλύτερο Νότιο Αιγαίο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Για το Νότιο Αιγαίο, που αξίζουμε.




Με τιμή





--
Αλέξανδρος Μενασέ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακός Συνδυασμός "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο"
Δικηγόρος

Δ/νση : Κλεοπάτρας 4,
Τ.Θ.: 449
Τ.Κ.: 853 00, Κως
Τηλ.: 2242020090
Φαξ: 2242020089
Κιν.: 6946020092

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...