«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Λέρου»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

27 Μαρτίου 2023

 

ΘΕΜΑ: «Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Λέρου»

 

Στις ανάγκες του νοσοκομείου Λέρου, που πρέπει να καλυφθούν μέσα από τον προγραμματισμό των νέων προσλήψεων ιατρικού προσωπικού, αναφέρεται με παρέμβασή του προς το Υπουργείο Υγείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Αναφέρει ότι στην προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν προκηρυχθεί δύο θέσεις ψυχιάτρων και μία θέση αναισθησιολόγου. Μάλιστα, η κάλυψη της θέσης του αναισθησιολόγου είναι μείζονος σημασίας αφού πρέπει να αναπληρώνει τη μοναδική ιατρό-αναισθησιολόγο που υπηρετεί στο νοσοκομείο της Λέρου.

Παράλληλα, όμως, ο κ. Κόνσολας θεωρεί ότι είναι επιτακτική ανάγκη σε επόμενη προκήρυξη να συμπεριληφθεί η κάλυψη κενών θέσεων στο νοσοκομείο Λέρου και αναφέρεται συγκεκριμένα στις θέσεις νευρολόγου, νεφρολόγου και παιδιάτρου.

Στην παρέμβασή του προς το Υπουργείο Υγείας, ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι η Λέρος, πέρα από ανερχόμενος τουριστικός προορισμός που υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες, εξυπηρετεί και τις ανάγκες δημόσιας υγείας των κατοίκων του νησιού, καθώς και των κατοίκων στα γειτονικά νησιά της Πάτμου, των Λειψών και του Αγαθονησίου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...