«Επισκέψεις Χρύσας Καραγιάννη σε Ψίνθο και Αρχίπολη»

Χρύσα Καραγιάννη

Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Δωδεκανήσου
 

Ρόδος, 13/03/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: «Επισκέψεις Χρύσας Καραγιάννη σε Ψίνθο και Αρχίπολη»

Τις κοινότητες Ψίνθου και Αρχίπολης επισκέφθηκε η Χρύσα Καραγιάννη, υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Κατά την επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων των δυο περιοχών σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων, καθώς και για το μέλλον των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών. 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θερμό κλίμα και η Χρύσα Καραγιάννη είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με εξειδικευμένα θέματα αναφορικά με την Νησιωτική Πολιτική και τον Τουρισμό.

Ολοκληρώνοντας αυτό το επιτυχημένο διήμερο, η Χρύσα Καραγιάννη υπογράμμισε πως η ανταπόκριση του κόσμου και η αγωνία του για το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών αποδεικνύει ότι η ΝΔ εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει επιδείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για τις ανάγκες των νησιωτών και τα προβλήματά τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στέκεται δίπλα στον νησιώτη, αφουγκράζεται με ενδιαφέρον τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου και πιστεύει στην δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...