«Είπα-ξείπα» Γρηγοράκου για τριπλές εκλογές

Ανασκεύασε τις δηλώσεις του ο υφυπουργός Εσωτερικών στις οποίες είχε μιλήσει για πιθανότητα τριπλών εκλογών το Μάιο - «Για εμάς προέχει η κυβερνητική σταθερότητα» το σχόλιο από το Μαξίμου
Βόμβα από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο που δεν απέκλεισε την πιθανότητα διεξαγωγής και εθνικών εκλογών τον προσεχή Μάιο με αφορμή της εξελίξεις που πυροδοτεί η υπόθεση Μπαλτάκου.

Μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης για το νομοσχέδιο που καθορίζει τον τρόπο των ευρωεκλογών είπε «δεν μπορώ να αποκλείσω να έχουμε τριπλές εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις».

Η πρόταση του αναπληρωτή υπουργού αιφνιδίασε και την ίδια την κυβέρνηση και στελέχη τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ δήλωναν άγνοια για την «προαναγγελία».

«Για εμάς προέχει η κυβερνητική σταθερότητα» ήταν το σχόλιο από το Μαξίμου, σε ερώτηση αν ισχύουν όλα όσα είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Ωστόσο, στη συνέχεια και έπειτα από τα όσα προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο υφυπουργός Εσωτερικών, πήρε πίσω τα όσα είπε περί τριπλών εκλογών, τονίζοντας ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη από βουλευτικές εκλογές, διανύοντας μία περίοδο σταθερότητας.
proto thema.gr 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...