Στο <<φως>> η κατάσταση των εμβολιασθέντων στην Χάλκη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΡΟΔΟΣ 26/2/21

 - Στο <<φως>> η κατάσταση των εμβολιασθέντων στην Χάλκη!

Εμβολιάστηκαν και άλλοι εκτός σειράς και <<ρουσφετολογικά>>  όπως ο κ. Χατζημάρκος ?

 

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για την μετάβαση με ιδιωτικό σκάφος στην Χάλκη και τον εμβολιασμό εκτός σειράς του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου καλούμε :

 

Την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  να δώσει στο φως της δημοσιότητας και στην παράταξη μας - που το ζητά επίσημα , υπεύθυνα και δημόσια - την κατάσταση των εμβολιασθέντων με στόχο την θωράκιση τους στο COVID – 19 στην νήσο Χάλκη στις 21/2/21 .

 

Θυμίζουμε ότι τόσο η ιατρός που εμβολίασε τον κ. Περιφερειάρχη , όσο και η νοσοκόμα του Περιφερειακού Ιατρείου Χάλκης επιβεβαίωσαν ότι από την Πέμπτη 18/2/21 ο κ. Χατζημάρκος ήταν στην λίστα που τους είχε δοθεί και είχε προγραμματισθεί να εμβολιασθεί !

 

Ο κ. Χατζημάρκος και η παρέα του μετακινήθηκε με ιδιωτικό σκάφος , δεν είναι μόνιμος κάτοικος Χάλκης , δεν ήταν ηλικιακά σε αυτούς που θα έπρεπε να εμβολιασθούν και – σύμφωνα με καταγγελίες –  κάθισαν σε μαγαζί εστίασης  να απολαύσουν το γεύμα τους ! Όταν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις λειτουργούν μόνο με την διαδικασία του delivery .

 

Συμμετέχουμε στα κοινά της περιοχής , εκπροσωπούμε τους νησιώτες μας και έχουμε νόμιμο δικαίωμα να το ζητάμε ! Επιθυμούμε  να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απαντηθούν τα νέα ερωτήματα που γεννιούνται εάν εμβολιάστηκαν στην Χάλκη πολίτες που δεν ήταν μόνιμοι κάτοικοι του Νησιού και πιθανότατα συγκαταλέγονταν στην παρέα του κ. Περιφερειάρχη .

 

Εκτιμούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  θα ενεργήσει με διαφάνεια , δεν θα λειτουργήσει με ορούς απόκρυψης της αλήθειας και συγκάλυψης νοσηρών φαινομένων που αμφισβητείται  και η νομιμότητα τους .

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...