Κάτοικοι Κοσκινού διαμαρτύνονται για το δρόμο τους που περνούν ολα τα τριαξονικά και δεν γίνεται τίποτα....
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ.
Εμείς το περιμέναμε.Και περιμένουμε και άλλα θλιβερά γεγονότα στο συγκεκριμένο δρόμο.Εδώ και δύο χρόνια φωνάζουμε,ελάχιστοι μας ακούν.
-.Πόσες φορές θα πούμε σε Δήμο και Περιφέρεια πως ο δρόμος που περνά μέσα από τα Κοσκινού έχει γίνει μια δεύτερη Εθνική Οδός Ρόδου-Λίνδου σε κυκλοφορία??
-Πόσες φορές θα πούμε πως τα εκατοντάδες βαριά οχήματα από νταλίκες μέχρι βυτιοφόρα γεμάτα καύσιμα, φορτηγά κάθε τύπου,που περνούν κυριολεκτικά μέσα από τις αυλές των σπιτιών του χωριού κάνουν καθημερινά και όλο το 24ωρο τη ζωή μας κόλαση??
-Πόσες φορές θα προτείνουμε τη δημιουργία ενός άλλου δρόμου με την υλοποίηση της Ευρωπαικής Οδού που θα συνδέσει τη Λ.Καλλιθεας με τη Λ.Ρόδου -*Λίνδου και θα αποσυμφορήσει το δρόμο μας???
-Πόσες φορές θα παρακαλέσουμε να γίνει μια μελέτη για τον εγκαταλελειμμένο δρόμο, να μπουν σήματα, να μπoυν "μάτια της γάτας" έξω από τα δύο Νηπιαγωγεία και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό???( Οι Υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας αγνόησαν επιδεικτικά-έχουν άλλες προτεραιότητες)Αντί αυτών έβαλαν πέντε ¨Μάτια της Γατας" έτσι για να γελούν όλοι.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Εμείς σαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Κοσκινού δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ-ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ.





