«Τα Επιμελητήρια των νησιών, στηρίζουν την πρόταση του Μάνου Κόνσολα για την επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων στις νησιωτικές περιοχές»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

- 25 Φεβρουαρίου 2022

- ΘΕΜΑ: «Τα Επιμελητήρια των νησιών, στηρίζουν την πρόταση του Μάνου Κόνσολα για την επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων στις νησιωτικές περιοχές»

  

Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, που αποτελεί τον συλλογικό φορέα των νησιωτικών επιμελητηρίων, ανακοίνωσε τη στήριξή του στην πρόταση που κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για να επιβληθεί πλαφόν στις τιμές των καυσίμων στις νησιωτικές περιοχές.

 

Επισυνάπτεται η επιστολή του ΕΟΑΕΝ προς τους Υπουργούς Ενέργειας και Ανάπτυξης, κ.κ. Σκρέκα και Γεωργιάδη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...